A A A

Din cauza unor actualizări care au avut loc recent în Sistemul Informațional Judiciar a avut loc o eroare tehnică care nu permite căutarea unor hotărîri/încheieri publicate în anii precedenți de către instanțele de judecată. La moment, se întreprind măsuri pentru soluționarea problemei în regim de urgență. Cerem scuze pentru inconveniențele create!

Comunicat

22 Mai 2020 | 507

Prin prezenta, aducem la cunoștința justițiabililor că la 24 aprilie 2020, judecătorilor Judecătoriei Chișinău: Corneliu GUZUN (sediul Râșcani), Grigorii CAZACU (sediul Râșcani), Vitalii CIUMAC (sediul Râșcani), Eleonora BADAN-MELNIC (sediul Centru), Natalia MĂMĂLIGĂ (sediul Centru) și Nicolae PASECINIC (sediul Central) le-au încetat împuternicirile de drept, iar în prezent se desfășoară procedura verificare cu ulterioara numire a acestora în calitate de judecători până la atingerea plafonului de vârstă.

În respectiva perioadă judecătorii numiți se află în imposibilitate de a-și continua activitatea propriu-zisă, inclusiv de a continua examinarea cauzelor repartizate acestora.

Astfel, pentru a evita unele cheltuieli de deplasare sau alte incomodități suportate de către părți și participanții la proces, recomandăm acestora și publicului larg de a vizualiza informația despre schimbarea termenului de judecare a cauzelor aflate în procedura judecătorilor numiți pe portalul național al instanțelor de judecată, care poate fi accesat după următorul link: https://jc.instante.justice.md/ro/agenda-of-meetings-page.

În acest context, părțile și participanții la proces urmează fi informați despre stabilirea noului termen de judecare a pricinilor

.

Totodată, pentru informații suplimentare, Vă recomandăm să contactați sediile Judecătoriei Chișinău, în care activează judecătorii vizați, care pot fi preluate de pe adresa electronică: https://jc.instante.justice.md/ro/content/contacte.