A A A

CUPA FEMIDA 2023

11 Septembrie 2023 | 241

Prin prezenta, aducem la cunoștință că în scopul dezvoltării, promovării fotbalului și a valorilor de prietenie la data de 09 septembrie 2023 în or. Vadul lui Vodă, mun. Chișinău de către Asociația Obștească „Asociația Judecătorilor din Republica Moldova” a fost organizat turneul de fotbal „Femida”, ediția 2023, unde au fost invitați spre înscriere toți colaboratorii instanțelor judecătorești din republică.

Totodată, la eveniment au participat în calitate de observatori Caraman Sergiu – președinte interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Guzun Ion și Postica Alexandru – membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, Furdui Sergiu – decan și veteran al sistemului judecătoresc, cât și alți funcționari din sistemul judecătoresc.

Astfel, la competiția dată au fost înscrise șase echipe, după cum urmează: 

  1. Instanțele judecătorești zona Centru;
  2. Instanțele judecătorești zona Sud;
  3. Curtea de Apel Chișinău;
  4. Judecătoria Chișinău (sediul Botanica);
  5. Judecătoria Chișinău (completul civil, care a inclus sediul Centru și sediul Râșcani);
  6. Judecătoria Chișinău (completul penal, care a inclus sediul Buiucani și sediul Ciocana).

 

În urma turneului, Instanțele judecătorești zona Centru s-a clasat pe locul I, pe locul secund s-a clasat Judecătoria Chișinău (completul penal, care a inclus sediul Buiucani și sediul Ciocana), iar podiumul fiind completat de Judecătoria Chișinău (sediul Botanica). Golgheterul turneului a fost desemnat Parii Ivan, judecător în cadrul Judecătoriei Orhei. Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Postică Aureliu, judecător în cadrul Judecătoriei Chișinău (sediul Buiucani).

Totodată, cel mai bun portar al competiției a fost desemnat Șova Nicolae, președinte interimar al Judecătoriei Chișinău și judecător în cadrul Judecătoriei Chișinău (sediul Central).

În contextul celor sus enunțate, Judecătoria Chișinău îndeamnă colaboratorii sistemului judecătoresc și a altor entități publice de a promova evenimente generice, inclusiv cu caracter sportiv, în vederea consolidării comunicării între instituțiile de stat ale Republicii Moldova.