A A A

Felicitare cu prilejul Zilei Juristului

19 Octombrie 2023 | 99

Cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Juristului, Judecătoria Chișinău adresează sincere felicitări şi urări de bine tuturor juriștilor!

Este un prilej pentru a ne exprima solidaritatea şi consideraţiunea faţă de toţi cei care activează în domeniul jurisprudenţei, manifestând multă responsabilitate, dăruire de sine şi competenţă.

Ziua Juristului este semnificativă pornind de la locul și rolul sistemului judecătoresc într-un stat de drept. Marcarea acestei sărbători constituie o oportunitate de a da o apreciere eforturilor depuse de către juriști în munca deloc ușoară  și o ocazie în plus de a reflecta asupra problemelor cu care se confruntă sistemul pentru identificarea soluțiilor ce ar contribui la modernizarea și reformarea justiției.

Profesia de jurist impune profesionalism, cunoştinţe temeinice, integritate, responsabilitate, demnitate şi verticalitate. Aceste calităţi sunt imperative pentru consolidarea statului de drept prin asigurarea supremației legii.

Vă dorim succese remarcabile în activitatea pe care o desfăşuraţi şi împlinirea aspiraţiilor întru asigurarea supremaţiei legii, consolidarea statului de drept, protecţia drepturilor şi libertăţilor omului, care sunt valori fundamentale ale societăţii!

 

Cu cea mai înaltă considerațiune,

Livia MITROFAN,

Președinte interimar al Judecătoriei Chișinău!