A A A

Târgul locurilor de muncă

01 Decembrie 2023 | 193

La data de 30 noiembrie 2023 Judecătoria Chișinău a participat la Târgul locurilor de muncă, organizat de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și Direcția generală ocuparea forței de muncă municipiul Chişinău. La eveniment au fost invitate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Târgul locurilor de muncă prezintă oportunități atât pentru angajatori, cât și pentru persoane ce se află în căutarea unui loc de muncă, unde avem șansa unică de a încuraja dialogul între angajator și angajați.

La târg, persoanele au putut discuta cu angajatorii despre locurile de muncă vacante și condițiile de ocupare a acestora. Persoanelor interesate li s-a explicat sarcinilor de bază ale funcției și a cerințelor pentru ocuparea acesteia, aplicarea la concurs, depunerea dosarului de participare.

Judecătoria Chișinău aduce sincere mulțumiri organizatorilor evenimentului – Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, în colaborare cu Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) Moldova, cu finanțare oferită de Guvernul Elveției, Guvernul Japoniei, Fondul Organizației Națiunilor Unite pentru Securitate Umană, în parteneriat cu Organizația Internațională pentru Migrație (OIM).